Selvbetjening

Automatiserte løsninger

Vi synes det er viktig at du som kunde er kjent med de muligheter for selvbetjening som er tilgjengelig i systemene vi benytter.Nedenfor følger en enkel oversikt over disse mulighetene.

Webfaktura

Visma Web-faktura er et nettbasert faktureringsprogram der du kan fakturere kundene dine på en enkel og effektiv måte. Ferdig utsendte fakturaer integreres direkte i regnskapssystemet vårt. Systemet støtter også E-faktura.

Visma Rapportering og Analyse

Visma Rapportering og Analyse er en nettbasert rapporteringsløsning som gir alle ansatte enkel tilgang til den informasjonen de ønsker fra forretningssystemene bedriften benytter.Løsningen leveres med et utvalg av standardrapporter som blant annet lar deg overvåke produktivitet, resultat og forbruk.

Korrekt og lett tilgjengelig styringsinformasjon kan hjelpe deg til å optimalisere bedriftens ressurser, styre vareflyten og øke lønnsomheten.

Poweroffice Go

Poweroffice Go er et fullt automatisert regnskapsprogram der du kan gjøre så mye eller så lite du selv vil. Fakturaene godkjennes av deg via telefon eller PC og sendes direkte til remittering i banken.

Expense

Expense er en løsning som gjør at du kan fylle ut en reiseregning med få tastetrykk. Kredittkortet kobles opp mot løsningen, og ved hjelp av apper kan du spore bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en uforpliktende prat.

Telefon: 56 15 70 00
E-post: omeas@omeas.no
Våre tjenester